Biografie

Wie ben ik ? Wat ben ik ? een naam .. met een geboortedatum… een ISBN nummer… een afkomst een uiterlijk … geef het een naam. Wie ben ik ?

Kernvraag. een onderzoeksvraag wie ben je, een zoektocht naar je zelf wie je bent. Je begint bij je naam leeftijd verliefd getrouwd en werk eventueel hobby’s.

Voor je slapen gaat stel jezelf in alle rust 100 x de vraag wie ben ik? wie tot besef komt komt erachter dat hij niets is…. dat ben ik…. mocht je willen weten wie ik ben..ik ben pas iemand als ik verbonden ben anders ben ik niemand…

Hoe kan ik iemand zijn die ik niet ben, dat is acteren, zijn vanuit je nature, 1e persoonlijkheid vorm is je ware zelf. En je echo doet er alles aan toe om je te verwijderen van je ware zelf.

Terugkomend op wie ik ben, ik ben jou, ik adem jouw adem, ik hou van jou al mag je me niet. Ik streef te zijn met de allergrootste en alomvattende met wie ben jij? Ik ben met de wind, ik ben met water aarde en de ether. Ik ben ondoorgrondelijk. Wie ben ik, ken mezelf niet …. ga met de stroom van de natuur mee die geen vaste ik kent. Me naam en geboortedatum is wat je op een grafsteen ziet. is dat wie ik wil zijn? iedereen zijn keus en ik ben er om te helpen. Me ware ik krijgt voldoening als ik er kan zijn voor anderen. De wereld schreeuwt erom, smeekt naar goede leiders. begin bij je zelf beste mensen en je helpt je omgeving genoeg.

ik ben nog steeds zoekende wie ik ben..ben jou ben natuur ben hemel aarde ben een mens ben sterk en zwak ben niemand bijzonders ik ben een nog zoekend…voel dat ik iemand ben als ik iemand help.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *